NOESSIS TV

Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

Φονική Πρόθεση, από τα ΜΑΤ, και την «κυβέρνηση» του ΔΝΤ του Γιωργάκη - Τζέφρη καταγγέλλουν οι γιατροί, στην πορεία για τη δολοφονία του Αλέξη!


Η αναλγησία της ξεπουλημένης και εντεταλμένης από το ΔΝΤ, τη Μπίλντεμεργκ, τους Μεγαλοτραπεζίτες των «αγορών» και τους πάσης φύσεως βρικόλακες, έχει ξεπεράσει κάθε όριο! Αυτό είναι κάτι που είχε αναφερθεί από παλιά γι’ αυτό το σάπιο σύστημα, που λέγετε καπιταλισμός (δηλαδή καταστρέφω ζωές, μα και τον πλανήτη τον ίδιο στο όνομα του «κέρδους), μα δεν το είχαμε δει να γίνεται στις μέρες μας. Όσων τουλάχιστον είναι κάτω από τα 40. Όμως φαινόταν το που πήγαινε, μετά την πτώση του τείχους του Βερολίνου και της Σοβιετικής Ένωσης. Όσο και να μη συμφωνεί κανείς λογικός άνθρωπος με τις πρακτικές, και την κατάσταση που επικρατούσε εκεί, μπορεί πια να δει, το τι έγινε όταν το «αντίπαλο δέος» κατέρρευσε..
Πλανητάρχες, πόλεμοι με ψέματα φτιαγμένοι, όπως το Ιρακ, στο οποίο συντελείται μια γενοκτονία, στην Παλαιστίνη να δολοφονούνται μικρά παιδιά, τους μεγαλοτραπεζίτες να αποθρασύνονται, και όλους τους σκοτεινόψυχους, να έχουν ξαμοληθεί, τα Όνειρα και τις Ζωές μας να ρουφήξουν..
Και αφού φάγανε όσα μπορέσανε, βάση σχεδίου συνεχίζουν.. Με τα ΔΝΤια, τις «αγορές» και τις «κρίσεις» τους, έχοντας σαν συμπαραστάτες τους Τηλε-βρικόλακες και τους ξεπουλημένους πολιτικούς για βιτρίνα τους..

Κι έχουν φτάσει να δολοφονούν τις ζωές, τα Όνειρα, την Ελπίδα, μα και τα παιδιά μας. Όσα έχουν γεννηθεί, και όσα δεν γεννιούνται , γιατί δεν μπορούμε να τα θρέψουμε..
Και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό που γίνεται, όχι «επίσημα», όχι απ’ τις οθόνες όπου οι υπηρέτες των σκοτεινών, με τη σαπίλα των μυαλών τους, τα σπίτια μας βρωμίζουν..
Κι όμως.. Υπάρχουν κάποιοι που τολμούν, το ανάστημά τους να ορθώσουν, και την Α-λήθεια να πουν.. Κι ας ξέρουν ότι «στοχοποιούνται, κι ας ξέρουν ότι μπορεί να κληθούν να το πληρώσουν..
Κι είναι κάποιοι που ανήκουν σε κλάδο που έχει κατασηκοφαντηθεί από τους βρικολακιασμένους δημοσιοκάφρους όσο κανείς.. Για συμφέροντα που είναι φανερά, σαν δει κανείς πόσοι καναλάρχες, είναι και μεγαλομέτοχοι Ιδιωτικών κλινικών!

Μα όσο και να συκοφαντούνται, οι περισσότεροι γιατροί είναι λειτουργοί και όχι απλά "φακελάκηδες" ή υπάλληλοι φαρμακευτικών και άλλων εταιρειών..
Και με την ιδιότητα του Θεραπευτή, του Λειτουργού, μιλάνε..:
«Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece
Αθήνα 7 Δεκεμβρίου 2010
Α.Π:2095
ΠΡΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την ωμή βία που εξαπολύθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις καταστολής, χθες 6 Δεκεμβρίου 2010, απέναντι σε φοιτητές και εργαζόμενους που συμμετείχαν στις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για την επέτειο της εν ψυχρώ δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου πριν από δύο χρόνια και ενόψει των επισκέψεων των Ντομινίκ Στρος Καν και Όλι Ρεν.
Ιδιαίτερο αποτροπιασμό προκαλούν όχι μόνον η έκταση των αστυνομικών επιθέσεων και ξυλοδαρμών (δεκάδες χτυπημένοι στα εφημερεύοντα νοσοκομεία, αλλά και στο ΤΕΠ του Ευαγγελισμού που δεν εφημέρευε), αλλά και η ιδιαίτερη βαρύτητα ορισμένων από τα
περιγραφόμενα τραύματα (π.χ βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δύο περιπτώσεις εκ’ των οποίων νοσηλεύονται στο ΚΑΤ), που μαρτυρούν ουσιαστικά φονική πρόθεση.
Καλούμε την κυβέρνηση να διερευνήσει άμεσα τα σχετικά περιστατικά.
Απαιτούμε όχι μόνον πλήρη διαλεύκανση των συγκεκριμένων περιστατικών και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, αλλά κυρίως, καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να κινείται στον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού και της απροκάλυπτης βίας, προτού θρηνήσουμε κι άλλες ανθρώπινες ζωές.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ»

«08/12/2010
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ: Καταγγελία για τον σοβαρό τραυματισμό εργαζομένου στη διαδήλωση για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου(ΑΠΕ Θριάσιου Νοσοκομείου)
H ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του συναδέλφου Θοδωρή Αλεξόπουλου στην προγραμματισμένη πορεία σωματείων συλλόγων και οργανώσεων το απόγευμα της Δευτέρας 6/12, ημέρας επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου:
Καταγγέλλει το όργιο αστυνομικής τρομοκρατίας που ξεκίνησε με τον αποκλεισμό του κέντρου της Αθήνας ,συνεχίστηκε με την πρωτοφανή αστυνομική κινητοποίηση την ημέρα της πορείας ,με την απόπειρα διάλυσης της πορείας στο ξεκίνημα της , με την ασφυκτική και προκλητική πολιορκία των διαδηλωτών από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη και ο τραυματισμός του συναδέλφου στα Χαυτεία από «αγνώστου» προέλευσης αντικείμενο, και ολοκληρώθηκε με το όργιο προκλήσεων σε γραφεία οργανώσεων αλλά και την επόμενη ημέρα στα δικαστήρια .
Χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές που αψήφησαν την αστυνομική τρομοκρατία πορεύθηκαν και ολοκλήρωσαν την πορεία ,απαιτεί την άμεση απελευθέρωση όλων των συλληφθέντων και εύχεται στο συνάδελφο γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στους αγώνες.»
Ναι, μια «κυβέρνηση» ανάλγητων, αποφασισμένων να μακελέψουν καθέναν που αντιδρά σε ότι οι αφεντάδες τους προστάζουν έχουμε τυραννικά να μας διοικεί..
Αλλά..
«Ελπίζω..
Μια Ελπίδα που πηγάζει από κάτι που είναι απλό της Ιστορίας και της Ψυχολογίας δίδαγμα, μα και της Ζωής συνάμα.. Που καλό είναι να το σκεφτούν, όσοι ‘θένε να το παίξουν «Αφέντες του Κόσμου τούτου»..
«Όταν εξαθλιώσουν έναν Άνθρωπο, σε σημείο που να μην έχει τίποτα να χάσει, τότε δε θα διατάξει να ανταλλάξει τη ζωή που του στέρησαν, με τη δικιά τους..»
Μακάρι να μη χρειαστεί να φτάσουμε εκεί..
Μα αν φτάσουμε, η Ιστορία μας δείχνει το τι θα γίνει..

Μια και οι Έλληνες,
ήταν οι πρώτοι,
κι ίσως οι μοναδικοί,
που είχαν φτιάξει,
Αγάλματα Τυραννοκτόνων!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου