NOESSIS TV

Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Τζέφρυ και ΣΙΑ: Η Χούντα των Ξεπουλημένων Δοσίλογων Ξαναχτυπά!
Ελλάδα, 11/02/11. Μια χώρα που στενάζει κάτω από τη μπότα του κατακτητή. Ο οποίος ενώ με ψέματα την κατέλαβε, τώρα τις μάσκες βγάζει και το βρικόλακα που έκρυβε από μέσα αποκαλύπτει..

Πώς αλλιώς να περιγράψει κανείς όσα γίνονται..;

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε Σέρρες - Ξάνθη,

Εισβολές κουμπουροφόρων ασφαλιτών σε σπίτια πολιτών στην Κερατέα,

Ποινικοποίηση χρέους προς ιδιώτες μεγαλοεργολάβους (Διόδια),

Πορείες χιλιάδων Υγειονομικών που αποσιωπούνται,Στρατιωτικές ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων,

Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας 50 δις για να «αγοράσουμε το χρέος»,

Διάλυση Υγείας – Παιδείας,

Πρόσθετα λεφτά στους τραπεζίτες (άλλα 50 δις θα τους δώσει)!

Συμπέρασμα: Οι Δοσίλογοι και Προδότες ξαμολήθηκαν, την Ελλάδα να διαλύσουν!

Όλα αυτά, όχι στη Χούντα του ’67 παραπέμπουν, αλλά κάπου παλιότερα..

Στα χρόνια εκείνα της Γερμανικής Κατοχής, του ’41-’44, τότε που οι κατακτητές, μέσω διορισμένων κυβερνήσεων – τσιρακιών τους, μας δυνάστευαν. Σαν κάτι από το σήμερα να φέρνει..

Μας έχουν και καλά κατακτήσει οικονομικά οι Γερμαναράδες, κι έχουμε το Γιωργάκη που με ψέματα την εξουσία τον έβαλαν να καταλάβει, να πηγαίνει στη Μέρκελ να του τραβήξει το αυτάκι.

Έχουμε τα Χουντοκάναλα,.

Έχουμε τα άλλα τσιράκια του συστήματος, που με χίλια ευρό το λαό τους, που το Δίκιο του ζητά χτυπούν και τρομοκρατούν (ΜΑΤατζίδες- ασφαλίτες).Έχουμε τις απαγορεύσεις της κυκλοφορίας. Και τις ασκήσεις του στρατού για αντιμετώπιση ταραχών(εκείνων δηλαδή που για τα Δικαιώματά τους Διαδηλώνουν!), όπου ο ένας λόχος φωνάζει «Ελευθερία», κι οι άλλοι τους βαράνε!!!

Τα Χουντοκάναλα, που σαν του Γκέμπελς το υπουργείο προπαγάνδας μοιάζουν. Που απ’ τη μια με την τρομοκρατία των αφεντάδων τους τα σπίτια μας γεμίζουν, κι από την άλλη την Αλήθεια μας κρύβουν.

Μίλησε κανείς τους για την Πορεία που έκαναν προχθές οι γιατροί, οι φαρμακοποιοί, οι δάσκαλοι, κι οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, και όλη η Σταδίου, απ’ την αρχή μέχρι το τέλος ήταν γεμάτη Ανθρώπους..;

Που είχε κοντά 15χιλιάδες κόσμο;

Για το ξεπούλημα των νοσοκομείων, που κάνει της τρόικας το τσιράκι, ο Λοβέρδος;Γι’ αυτά που γίνονται στην Κερατέα, με τον ασφαλίτη να βγάζει το όπλο σε κατοίκους; Για το μπουκάρισα στα σπίτια σα να είναι γκεσταπίτες και να βρίζουν ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά;

Ακούγοντας κανείς το παρακάτω ντοκουμέντο, μπορεί εύλογα να αναρωτηθεί.. Πόσο, μα πόσο επίκαιρο μοιάζει το κομμάτι εκείνο που μιλάει για το ραδιόφωνο. Εκείνο που στους Γερμανούς κατακτητές θα ανήκει, και μοναχά ψεύδη, θα μεταδίδει..:Και στο βίντεο που ακολουθεί, ανατριχιαστικές μαρτυρίες: Χτυπάνε με δακρυγόνα όποιον βγαίνει στα μπαλκόνια, ψεκάζουν με δακρυγόνα και σπίτια με παιδιά. Μπουκάρουν ένοπλοι σε σπίτια και πιάνουν ένα παιδί που κοιμάται, και η άρρωστη μητέρα του παθαίνει εγκεφαλικό.Κι αυτό γιατί..; Για να προστατέψουν ποιους; Του Πολίτες μήπως οι «προστάτες» μας;

Όχι βέβαια. Μια κι ενώ υπάρχει μελέτη του πολυτεχνείου να γίνει χωματερή σε περιοχή που ούτε αρχαία έχει, ούτε το οικοσύστημα καταστρέφει, τι κάνουν;

Προστατεύουν τους Μεγαλοεργολάβους,τα αφεντικά τους δηλαδή τα ντόπια και εγχώρια, και τους πολίτες δυναστεύουν και τρομοκρατούν!
Χούντα και πάλι Χούντα, των Δοσίλογων Καθαρά!!Για την απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας στις Σέρρες και Ξάνθη είπαν τίποτα;

Όπου απαγορεύουν τις πορείες και τις συναθροίσεις του κόσμου, επειδή τάχα οι αγρότες θα κάνουν κακό στην «οικονομία».

Ποια οικονομία μωρέ;

Αυτή της ανεργίας και των κλειστών καταστημάτων;

Αυτήν που πολλοί ούτε κοινόχρηστα δεν μπορούν να πληρώσουν;

Αυτή που κατέστρεψαν και ξεπούλησαν ο Τζέφρυ κι η παρέα του..;

Ντοκουμέντα εδώ: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1258949

Τι άλλο χρειάζεται..;

Τι άλλο αδέρφια για να καταλάβουμε επιτέλους ότι οι Δοσίλογοι – Ξεπουλημένοι - Χουντικοί είναι που μας κυβερνάνε..;

Τι..;
Να στείλουν μήπως εξορία και να βάλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης όσους δεν πληρώνουν τα εισιτήρια – νταβατζηλίκια τους..;

Εκείνους μήπως που δεν Πληρώνουν Διόδια, μια και τραβήξανε του Ρέππα το αφτί οι εργοδότες του κι ο Μπόμπολας, κι εκείνος σαν Χουντο-Υπουργός αποφασίζει και διατάσει να τους προστατέψει με του «κράτους μας» «Νόμο».

Να βγουν να μας πουν ότι θα πληρώνουμε φόρο και για να αναπνέουμε..;

Βλέπουμε ποιες είναι οι μάσκες πίσω από τους Σοσια-ληστές, φίλους του Γιωργάκη μας..

Έπεσε κι Μουμπάρακ σήμερα! Κι όλοι κολλητοί του, όλοι του ΔΝΤ και των «αγορών» - Βρικολάκων τσιράκια!

Μα για να πέσουν εκείνοι, σκότωσαν Ανθρώπους, κι όχι μόνο τώρα στην Επανάσταση, αλλά κυρίως πριν..

Με τη φτώχεια,

την Ανέχεια,

την Εξαθλίωση,

με το γκρέμισμα της Ελπίδας,

των Ονείρων, τόσων λαών..!

Μπορούμε να το αποφύγουμε όλο αυτό.

Να σώσουμε τις Ζωές μας, των φίλων μας, των συνανθρώπων, των παιδιών μας.Εκείνες τις Ζωές που θα χαθούν, αν τους αφήσουμε να συνεχίζουν να μας εξευτελίζουν, να μας ξεπουλάνε, να μας σκοτώνουν καθημερινά..

Μπορούμε να το κάνουμε!

Αρκεί να δράσουμε ενάντια στους Δοσίλογους τώρα!

Τώρα που Υπάρχει ακόμα χρόνος!

Πριν η καταχνιά τους τα πάντα ποτίσει, και μόνο με αίμα θα μπορεί να ξεπλυθεί όπως έγινε στην Τυνησία, την Αλγερία, την Αίγυπτο, όπως θα γίνει παντού..

Τώρα, πριν το φως γύρω μας ολότελα μας κρύψουν!

Ενωμένοι, Μπορούμε!

«Να Θυμηθούμε» χρειάζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου