NOESSIS TV

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ramnousiaΥπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας - Παρασκευή 15.04.2011


Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του Υπουργείου Προπαγάνδας του Ραμνουσία, βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας και θεωρώ πως ήρθε η ώρα για μια σύγχρονη διασκευή του "Ιησού από τη Ναζαρέτ" του Φράνκο Τζεφιρέλι. Μοναδικό άλυτο πρόβλημα στη χώρα του πολιτισμού και της φιλοσοφίας, ποιος θα επιλεχτεί για το ρόλο του Ιούδα, αν και υπάρχει ένας, που μάλλον με τα προσόντα του επισκιάζει τους πάντες.Στην αρχή μας κακοφαινόταν, μετά εκνευριστήκαμε, αργότερα γελάσαμε, πλέον είναι μέρος της εβδομαδιαίας ενημέρωσης. Είναι σα να βλέπεις τον καιρό ένα πράμα. "Πρέπει να πάρετε κι άλλα μέτρα" μας λένε Ευρώπη και ΔΝΤ. Στη συνέχεια ο βλάκας που κατά τα φαινόμενα είναι αυτός που ψηφίσαμε για Πρωθυπουργό, βγήκε να δηλώσει αντιστασιακός, μας άφησαν 1-2 μέρες να το ακούμε στα τσοντοκάναλα και τελικά ο καλύτερος φίλος του πολίτη, Γιώργος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως φυσικά, θα έρθουν νέα μέτρα. Και ενώ σήμερα, όλα ήταν έτοιμα, σε μια απρόσμενη κρίση ευφυίας ο βλάκας αποφάσισε, πως τα μέτρα θα ήταν καλύτερα να παρθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή νευρολογίας Ζικ Στικ, του Πανεπιστημίου του Μπερούτ αν ο Γιώργος ήταν κατά 0,01% χαζότερος από ότι είναι, δε θα μπορούσε να ζει.


Ο Λιακόπουλος ήταν γραφικός όταν μιλούσε γι αυτό, ο Χαρδαβέλας τα έχει χάσει από καιρό και όλοι οι υπόλοιποι ήτο γελοίοι συνωμοσιολόγοι. Τελικά όμως, όλοι αυτοί είχαν δίκιο και στην Ελλάδα πετρέλαιο υπάρχει. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν στο Υπουργείο Προπαγάνδας του Ραμνουσία, έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για τα ακριβή σημεία των γεωτρήσεων, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν σε περίπου 16 μήνες. Τα κέρδη που θα αποκομίσει η Ελλάδα από την γεώτρηση πετρελαίου, θα κυμαίνονται από 10-15 δισεκατομμύρια ευρώ λένε οι εκ του Υπουργείου οικονομικών, αλλά εκ του δικού μας Υπουργείου σας πληροφορούμε πως τα κέρδη μπορούν να είναι πολλαπλάσια. Απορίας άξιο, γιατί "ανακαλύψαμε" πως συνωμοσιολόγοι και τρελοί, είχαν δίκιο, στη μετά ΔΝΤ εποχή.

Γιώργο προχώρα άλλαξε τα όλα και Αντώνη προχώρα άλλαξε τα όλα φώναζαν πριν κάποιους και μερικούς μήνες αντίστοιχα οι πάσχοντες από εγκεφαλική παράλυση. Τελικά ο Γιώργος ήταν περισσότερο συνεπής και τους άλλαξε τον αδόξαστο ενώ ο Αντώνης κατόρθωσε να αλλάξει το σήμα της παράταξης.


Σε μια απόφαση που θα έκανε ακόμα και τον πιο ακραίο αντιεξουσιαστή να δακρύσει από οίκτο, προχώρησε το Τριμελές Εφετείο Αθηνών, επιβάλλοντας στον πρώην υπουργό, Τάσο Μαντέλη, τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 7,5 χιλιάδων ευρώ. Ο Μαντέλης καταδικάστηκε για τη μη υποβολή του Πόθεν Έσχες, ενώ φυσικά δήλωνε ό,τι γούσταρε σε εφορίες κτλ. Από την απόφαση αυτή, βγαίνει και η εργασία σας για το σπίτι.

Εργασία για το σπίτι. Λήστεψε από την τράπεζα που βρίσκεται πιο κοντά στο σπίτι σου 1.000.000 ευρώ. Αργότερα πήγαινε να παραδοθείς ως ένδειξη καλής θέλησης. Στο δικαστήριο απαίτησε να καταδικαστείς με το πρόστιμο των 10.000 ευρώ και της 3ετους φυλάκισης με αναστολή.


"Νοσοκομεία, νεκροταφεία, εκκλησίες, ξενοδοχεία, πρατήρια υγρών καυσίμων, δημόσιοι χώροι στάθμευσης και γενικά ΌΛΑ μπαίνουν υπό βιντεοεπιτήρηση, σύμφωνα με νέα οδηγία της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων". Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τη γαμήσαμε. Και μη βγει κανείς να πει "αν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις τι σε πειράζει"; Με πειράζει ρε μαλάκα γιατί δεν έχεις καταλάβει ότι θέλω η προσωπική μου ζωή να ανήκει σε μένα και όχι σε μια τράπεζα δεδομένων του κάθε ψυχανώμαλου που οραματίζεται να γίνει παγκόσμιος νταβάς. Γιωργάκη γιατί βιάζεσαι τόσο; Σε τρέχουν οι Νεοταξίτες;

30% κάτω τα διόδια λόγω του "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ"
15,1% η ανεργία λόγω διεφθαρμένων πολιτικών


Η επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο είναι χτύπημα κατά της Δημοκρατίας όσο η επίθεση στο Ιράκ είναι χτύπημα κατά της τρομοκρατίας. Σε άλλα νέα η βενζίνη ξεπέρασε το 1,7 ευρώ ανά λίτρο. Yes we can.


Στις αθλητικές μας ειδήσεις, ο βούβαλος Πάγκαλος συνεχίζει να προσπαθεί να γίνει το πρόσωπο που θα απορροφήσει τη λαϊκή εκτόνωση και με τη βοήθεια του Νίκου, της Όλγας, του Μανώλη και του Νίκου, τα καταφέρνει μια χαρά.

Καιρός: ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος. Ξέρω ότι κανείς σας δεν το περίμενε αλλά ...

Ευχαριστούμε που διαβάσατε το υπουργείο προπαγάνδας του Ramnousia και μην ξεχνάτε, οι ειδήσεις στα μεγάλα μ.μ.ε. κάνουν κακό στην υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου