NOESSIS TV

Σάββατο, 7 Μαΐου 2011

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
pasok.jpg (88208 bytes)
Αυτό είναι το πραγματικόΠΑΣΟΚ των Μινέικο.

Το ΠΑΣΟΚ,
που επί τριάντα χρόνια "δουλεύει" έναν ολόκληρο λαό, δεν είναι ούτε "πράσινο" ούτε ελληνικό.

Το ΠΑΣΟΚ,
που έχει παγιδεύσει στους μηχανισμούς του μερικούς από τους πιο άξιους Έλληνες, είναι "μπλέ" και εβραϊκό.

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ,
ενωμένο ...εβραϊκό !!Πατέρας: Αγγλοσάξονες,
ο "πατέρας" των πλανηταρχών και πραγματικός πλανητάρχης. Όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, αυτοί που έδωσαν νόημα στον αγγλικό σωβινισμό είναι γερμανικής καταγωγής. Ένας θηριώδης Hannibal Lecter που δίνει πραγματικά νόημα στην έννοια "θηρίο". Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι μια αντίφαση. Παρ' όλο που διαθέτει άπειρες γνώσεις, έχει εξαιρετικά απλούς στόχους. Μπορεί να κάνει τα πάντα και με όλους τους τρόπους με μοναδικό στόχο την εξουσία. Δεν υπάρχει "γωνιά" του πλανήτη, όπου να μην έχουν διαπράξει έγκλημα οι Αγγλοσάξονες πάνω στην προσπάθειά τους να εκμεταλλευτούν τους γηγενείς. Μέσα από μια σκληρή κι απάνθρωπη παιδεία, έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν έναν εθνικό πυρήνα, που διατηρεί τη συνεκτικότητά του εξαιτίας των κολοσσιαίων συμφερόντων τους, που εκτείνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη. Με μέσον μια απίστευτη βία, διατηρούν τον λαό τους στο επίπεδο που τον καθιστά ως τον πιο αδίστακτο, άδικο, αιμοβόρο και άρπαγα. Τον πλέον βάρβαρο λαό ανάμεσα στους λαούς του κόσμου. Έναν λαό που δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε, προκειμένου ν' αυξήσει την  εξουσία του.
Όνειρό του: Να εξουσιάζει τη Γη για πάντα
Εφιάλτης του: Να μην χάσει την εξουσία, γιατί η ζωή του ταυτίζεται μ' αυτήν.
      
Αυτός ο σκληρός λαός με μέσον την παιδεία "γέννησε" δύο λαούς-παιδιά και υιοθέτησε ένα τρίτο για να τα εκμεταλλεύεται και να προστατεύει τα συμφέροντά του.


Πρωτότοκος υιός: Βρετανοί,
ο πρωτότοκος "γιος" των Αγγλοσαξόνων και το μόνιμο θύμα του. Κέλτικης καταγωγής στην πλειοψηφία τους, που μαζί με τους φτωχούς Αγγλοσάξονες συνθέτουν τον βρετανικό λαό. Ένας γιγαντιαίος θεόφτωχος και κομπλεξικός Mr.Bean. Ένας φουκαράς, που έχει εκπαιδευτεί με τη βία να κατοικεί σε τρώγλες γύρω από τα παλάτια των "γαλαζοαίματων" πατέρων του. Αυτός ο αιώνια τρομαγμένος και πεινασμένος φουκαράς, περιμένει υπομονετικά —και χωρίς ποτέ να αντιδρά— να χορτάσει από τα "ψίχουλα" που περισσεύουν από τα "τσιμπούσια" αυτών που τον βασανίζουν. Στους αιώνες αυτούς της αναμονής και της στέρησης το μόνο που έμαθε είναι να πίνει το τσάι του με απαράμιλλο στυλ. Αυτό τον κάνει να νομίζει ότι είναι "ευγενής". Από εκεί και πέρα είναι πάντα έτοιμος να υπηρετήσει τους "πατέρες" του, όσο παράλογες απαιτήσεις και να εκφράζουν. Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης είναι το γεγονός ότι η Βρετανία είναι η μοναδική "πολιτισμένη" χώρα, που ακόμη και σήμερα στέλνει στα μέτωπα των πολέμων ανήλικους στρατιώτες.
Όνειρό του: Να του φέρονται οι λαοί όπως φέρεται ο ίδιος στους "ευγενείς", οι οποίοι τον σκοτώνουν κι αυτός τους λατρεύει.
Εφιάλτης του: Να μην τον δουν οι λαοί όπως τον βλέπουν οι "ευγενείς". Να μην τον δουν ως "κατώτερο".

 Δευτερότοκος υιός: Αμερικανοί,
πολυεθνικής καταγωγής, εφόσον κύτταρά του είναι τα παιδιά της παγκόσμιας φτωχολογιάς, που μετανάστευσαν τον τελευταίο αιώνα στις ΗΠΑ. Ο δευτερότοκος "γιος" των Αγγλοσαξόνων. Ένας γιγαντιαίος αφελής κι ευκολόπιστος Forest Gump. Τόσο αφελής και τόσο ευκολόπιστος, που θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως βλάκας. Παρ' όλο που τον χαρακτηρίζει η πνευματική ισχνότητα και η γενική άγνοια, επιτυγχάνει τους στόχους του με μέσον την εκπαίδευση. Εκπαιδεύεται συστηματικά να "τρέχει" προς έναν στόχο. Το μόνο που γνωρίζει είναι να "τρέχει" προς την κατεύθυνση που του υποδεικνύουν τα αφεντικά του, που εμπιστεύεται "τυφλά" και είναι οι Αγγλοσάξονες. Ποτέ δεν γνωρίζει τίποτε παραπάνω από αυτό που του αποκαλύπτουν εκείνοι που τον "κουρδίζουν". Είναι φανατικός με το οτιδήποτε καταπιάνεται και εκεί εξαντλεί τη δυναμικότητά του. Ο μεγάλος στόχος της ζωής του ήταν η κοσμοκρατορία. "Έτρεξε" μέχρι να την κατακτήσει, αλλά ποτέ δεν κατάλαβε σε τι θα τον ωφελούσε, σε περίπτωση που επιτύγχανε τον στόχο του. Δεν αργεί η ώρα, που ο αφελής "ήρωάς" μας, μη έχοντας πλέον στόχους, θα πει το περίφημο "I wand to go home...I am tired".
Όνειρό του: Να τον αναγνωρίσουν οι λαοί σαν τον επιτυχημένο και αυτοδημιούργητο λαό, που κατάφερε τα πάντα με μόνο μέσον την εξυπνάδα του.
Εφιάλτης του: Να μην τον δουν ως τον βλάκα που αιώνες τώρα τον "δουλεύουν" οι Αγγλοσάξονες.


Το υιοθετημένο: Εβραίοι,
ο περιπλανώμενος γύφτος, που  βρήκε επιτέλους "στέγη" στο σπίτι του "Hannibal". Το υιοθετημένο παιδί των Αγγλοσαξόνων για όλες τις δουλειές. Ως γνήσια κομπλεξικό, σπιουνεύει και κατασκοπεύει όλον τον κόσμο, μηδενός εξαιρουμένου. Από τον χαφιεδισμό του δεν ξεφεύγουν ούτε τα πραγματικά παιδιά των "πατριών" του. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η φιλαργυρία του. Αν εξασφάλιζε καλή προμήθεια από τη δική του την κηδεία, μπορεί και ν' αυτοκτονούσε. Με τις πλάτες των Αγγλοσαξόνων έχει στήσει τη "φάμπρικά" του εις βάρος αυτών που τον "βασάνισαν". Ακόμα "μασάει" αποζημιώσεις από τους Γερμανούς, στο όνομα ανθρώπων που εδώ και δεκαετίες έχουν πεθάνει.
Όνειρό του: Να παίρνει "προμήθεια" από όλες τις "δουλειές" όλων των ανθρώπων.
Εφιάλτης του: Να μην του πάρουν τα λεφτά.
  
… Αν αυτοί οι ανεκδιήγητοι βάρβαροι μπορούν να κλέβουν, να βιάζουν και να σκοτώνουν τον οποιονδήποτε πάνω στον πλανήτη, τότε σε κανέναν από εμάς δεν αξίζει να αυτοαποκαλείται άνθρωπος. Ο αναγνώστης δεν πρέπει ποτέ να ξεχνά ότι στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά:…Δεν υπάρχουν θύτες, που μπορούν να εξουσιάζουν τους πάντες, επειδή είναι υπερβολικά έξυπνοι. Υπάρχουν θύματα, που, είτε λόγω πονηριάς είτε λόγω βλακείας, επιθυμούν να εξουσιάζονται.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου