NOESSIS TV

Τρίτη, 10 Μαΐου 2011

Ο ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΜΟΣ

                                                
Οι Εβραίοι υπέφεραν πολλά από τους Ναζί κατά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο στο λεγόμενο Ολοκαύτωμα των Εβραίων αλλά δεν συνετίστηκαν και τώρα κάνουν τα ίδια με θύματα τους Παλαιστινίους. Στο παρόν δεν θα ασχοληθούμε με την αμφιλεγόμενη ακρίβεια των στοιχείων του Ολοκαυτώματος , αλλά θα πούμε μόνον ότι κατά τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο εκτός των Εβραίων υπέστησαν θυσίες αίματος πλείστοι λαοί. Όμως τις μεγαλύτερες θυσίες- αναλογικά με τον πληθυσμό της- υπέστη η Ελλάς , η οποία είχε εξ αιτίας του Πολέμου 1.000.000 περίπου θύματα και ασύλληπτες καταστροφές.
Ο σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να ερευνήσουμε την αντίφαση που παρουσιάζει η Εβραϊκή συλλογική ψυχή. Ενώ οι Εβραίοι συνεχώς προβάλλουν το Ολοκαύτωμα των Ναζί κατά τον Β! Π. Π, τώρα το Ισραήλ εφαρμώζει την ίδια ή και χειρότερη κτηνώδη και βάναυση συμπεριφορά σε βάρος των Παλαιστινίων και άλλων λαών . Πως λοιπόν συμβαίνει αυτή η κραυγαλέα αντίφαση ; Δεν έπρεπε να ισχύει το «Ο συ μισείς ετέρω μη ποιήσεις» ; Τα στοιχεία της παρούσης μελέτης έχουν ληφθεί από την μελέτη του κ. Texe Marrs με τίτλο «All Hail The Jewish Master Race!»Η Ανωτέρα Εβραϊκή Φυλή

Η ιδεολογία του Σιωνισμού , όπως αναγράφουν τα «Ιερά τους Βιβλία» και όπως λένε οι Ραββίνοι είναι φασιστική και ρατσιστική. Η κεντρική τους ιδεολογία διακηρύσσει ότι οι Εβραίοι ανήκουν στην Ανωτέρα Φυλή :
«Η Φυλή μας είναι η Ανωτέρα Φυλή(The Master Race)
-Είμαστε οι ιεροί θεοί στον πλανήτη. Οι άλλες φυλές σε σύγκριση με μας είναι «κτήνη»(Gentiles)
-Οι άλλες φυλές είναι ανθρώπινες ακαθαρσίες.
-Ο προορισμός μας είναι να κυβερνήσουμε πάνω στις κατώτερες φυλές.
-Το επίγειο βασίλειο μας θα διοικηθεί από τους ηγέτες μας με σιδερένια ράβδο. -Οι μάζες θα γλύφουν τα πόδια μας και θα μας υπηρετούν σαν σκλάβοι μας»

Χάιλ Jews

Αν σας ρωτούσαν ποιος λαός λέγει τέτοια ρατσιστικά και ναζιστικά συνθήματα θα λέγατε ανέτως οι Γερμανοί Ναζί. Όμως κάνετε λάθος! Αυτά είναι το δηλητηριώδες πιστεύω των Εβραίων Σιωνιστών. Θα μου επιτραπεί όμως να κάνω μια μικρή παρέκβαση. Θήτο και άδικο και αναληθές να συμπεριλάβω ολόκληρο τον Εβραϊκό λαό και να κατηγορήσω συλλήβδην ολόκληρο το Εβραϊκό Έθνος ως εμφορούμενο από Ναζιστικές Ιδέες. Διότι υπάρχουν σ’ αυτό και νουνεχείς και προοδευτικοί Εβραίοι που διαφωνούν με τις ακραίες θεοκρατικές αντιλήψεις των Σιωνιστών Εβραίων . Όμως αυτό το έθνος είναι εκτεθειμένο σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό στην ρατσιστική και φασιστική προπαγάνδα και τον θεοκρατικό σκοταδισμό λόγω της πρωτόγονης Ιουδαϊκής του θρησκείας .

Τα Εγκληματικά και Σατανιστικά Βιβλία

Τα βιβλία που διαδίδουν τον Εβραϊκό θεοκρατικό δογματισμό είναι
-η Βίβλος,
-το Τορά
-το Ταλμούδ.
Το πιο επικίνδυνο όμως και εγκληματικό βιβλίο είναι το Ταλμούδ που είναι ο οδηγός των Ορθοδόξων Εβραίων που κάνουν πράξη της ζωής τους τις βδελυρές , αναχρονιστικές και εγκληματικές εντολές των « ιερών τους βιβλίων.».
Αυτές οι επικίνδυνες θεωρίες , περί φυλετικής ανωτερότητος και καθαρότητος των Εβραίων , έχουν πυροδοτήσει στον πλανήτη μας τον Πόλεμο των Πολιτισμών μεταξύ του Ισραήλ και των υποτελών του συμμάχων (ΗΠΑ, Βρεταννίας κλπ) αφ’ ενός και των Αράβων, του Ισλάμ και του Τρίτου Κόσμου αφ’ ετέρου. Τα Βιβλία αυτά ευθύνονται και για το άσβεστο μίσος των Εβραίων προς τους γείτονες του –και προ παντός για τους Παλαιστινίους- που κρατάει από αρχαιοτάτων χρόνων και δεν υπάρχουν σημεία επιβολής της Ειρήνης στην πολύπαθη Παλαιστίνη. Κάθε εποχή αυτή η έχθρα του Ισραήλ προς τους αλλοθρήσκους του εμφανίζεται με διαφορετικό μανδύα, με τελευταίο τον μανδύα της Τρομοκρατίας Αυτός ο ιδιότυπος και αόρατος πόλεμος επηρεάζει σοβαρά τη ζωή ολοκλήρου της ανθρωπότητος, διότι πληρώνεται ακριβά σε αίμα , ζημίες και χρήμα για την αντιμετώπιση της Τρομοκρατίας, η οποία ευνοεί τα κέντρα που την παράγουν.

Το Ισραήλ Τορπιλίζει την Ειρήνη στην Μέση Ανατολή

Ο τέως πρόεδρος κ. Jimmy Carter γράφει στα απομνημονεύματα του:«..η όμοια με τους Ναζί αντιλήψεις του Ισραηλινού πρωθυπουργού Menachem Begin δεν επέτρεψε την σύναψη ειρήνης, διότι οι Εβραίοι θεωρούν τους εαυτούς τους την Άρχουσα Φυλή, ανώτερη από τους Αιγυπτίους και τους Άραβες. Ο Begin πίστευε ότι ο Θεός ήθελε οι Εβραίοι να κατέχουν το έδαφος(σ.σ Παλαιστίνη)»

Οι Εβραίοι διαφορετικό Είδος

Ο Ραββίνος Mendel Schneerson φίλος του πατέρα Μπους πιστεύει ότι : «οι Εβραίοι είναι ανώτερος έθνος. Είμαστε ένα ολοκληρωτικά διαφορετικό είδος. Το σώμα του Εβραίου είναι διαφορετικής ποιότητος από το σώμα των μελών των άλλων εθνοτήτων . Ακόμη μεγαλύτερη διαφορά υπάρχει στην ψυχή μεταξύ του Εβραίου και των μη Εβραίων . Του Εβραίου η ψυχή είναι ιερή , ενώ των άλλων σατανική »

Ο διαβόητος Elie Wiesel , διώκτης των Ναζί του Ολοκαυτώματος γράφει : «Οτιδήποτε δικό μας είναι διαφορετικό» και καυχάται: «Οι Εβραίοι είναι οντολογικά μια εξαιρετική περίπτωση »

Όχι Μεικτοί Γάμοι στους Εβραίους

Η δηλητηριώδης θεωρία του ρατσισμού επεκτείνεται και στην απαγόρευση των μεικτών γάμων Εβραίων με μη- Εβραίους, για να διατηρηθεί η «Καθαρότητα της Ανωτέρας Φυλής». «Το Ισραήλ ούτε επιβάλλει κυρώσεις , αλλά ούτε και επιτρέπει τους μεικτούς γάμους » γράφει το περιοδικό The Jerusalem Report, October 20, 1994, p.26.


Δύο Μέτρα και Σταθμά

Και ενώ στο Ισραήλ διατηρούν την καθαρότητα σαν κόρη οφθαλμού, μεταρέποντας το σε «φρούριο», στις ΗΠΑ και Ευρώπη οι Εβραίοι κάνουν τα αντίθετα πράγματα. Στις ΗΠΑ οι φιλελεύθεροι Εβραίοι φωνάζουν για μεικτούς γάμους. Οι Εβραίοι ηγέτες χρηματοδοτούν τις Οργανώσεις Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ευνοούν την λαθραία μετανάστευση. Ο Εβραίος Gerge Soros έχει φτιάξει την οργάνωση «Ανοιχτή Κοινωνία» στις πρώην χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και στα Βαλκάνια-ιδία στην Δημοκρατία των Σκοπίων-ενώ για το άνοιγμα των συνόρων του Ισραήλ όλοι ένοχα και δόλια σιωπούν. Αυτά για τους άλλους, όχι όμως για το Ισραήλ που φτιάχνει το «Τείχος της Ντροπής» και απαγορεύει αυστηρά την μετανάστευση σε μη-Εβραίους. Να ποιος εφαρμόζει την πολιτική απαρτχάιντ στον κόσμο! Να ποιος είναι Ναζιστής και Φασίστας. Να ποιος είναι ραδιούργος, συνωμότης και υποκριτής!!

Η Φασιστική νοοτροπία των Εβραίων

Ο θαρραλέος εκδότης του περιοδικού The Jerusalem Report, October 20, 1994, p.26 κ. Ze'ev Chafeto γράφει ότι: «οι Ισραηλινοί νόμοι απαγορεύουν τη μετανάστευση σε “Goy” (κτήνη), δηλαδή σε μη Εβραίους στο Ισραήλ, για να κρατήσουν καθαρή τη φυλή, όπως ακριβώς οι Ναζί πίστευαν για την Αρεία φυλή». Τους μη Εβραίους ( Χριστιανούς, Άραβες κλπ) τους ονομάζουν υποτιμητικά «nigger»(μαύρους) και (Gentiles και Goy=ζώα) Εφ’ όσον επικρατεί η ιδέα περί της Εβραϊκής Ανωτερότητος είναι επόμενον να γίνονται διακρίσεις σε βάρος των λοιπών εθνοτήτων. Η λέξη Gentile είναι ελαφρότερη βρισιά , ενώ η «goy» είναι βαρύτερη και πιο υποτιμητική . Αυτή τη χρησιμοποιούν οι Εβραίοι για τους μη-Εβραίους, κυρίως Άραβες και δείχνει τη φασιστική τους νοοτροπία!! Ετσι εξηγείται η κτηνώδης συμπεριφορά και η άκρατη , εκδικητική και απεριόριστη βία που εκδηλώνουν κατά των αντιπάλων τους Παλαιστινίων και Αράβων.
Επειδή οι Εβραίοι διεκδικούν ότι είναι η Ανωτέρα Φυλή , διότι το λέγει το Ταλμούδ ότι είναι σε ανώτερο επίπεδο από την ζωώδη «σατανική ψυχή των Gentiles» είναι παγία πολιτική των Ισραηλινών Αρχών να χαρακτηρίζουν όλους του Gentiles με τον εξευτελιστικό και υβριστικό όρο «goy». Με αυτή λοιπόν την ρατσιστική και φασιστική ιδεολογία οι Εβραίοι σιωνιστές εξολοθρεύουν τους Άραβες χωρίς οίκτο-σαν να είναι κατσαρίδες-διότι τους θεωρούν κατώτερο είδος .

Το Εβραϊκό Αίμα Ανώτερο του Αραβικού

Όταν μερικοί Ισραηλινοί μαθητές κατηγορήθηκαν ότι σκότωσαν ένα κοριτσάκι Αραβικής καταγωγής ο Ραββίνος Yitzhak Ginsburg ισχυρίστηκε ότι «Το Εβραϊκό αίμα δεν είναι το ίδιο με το αίμα των κτηνών(Gentile-goy) » Με άλλα λόγια εάν ο θεός ήθελε το Εβραιόπουλο να σκοτώσει ένα κατώτερο είδος , όπως το Αραβόπουλο , πως μπορεί αυτό να θεωρηθεί έγκλημα ; Μήπως είναι εγκλήματα αυτά που κάνει το Ισραήλ εδώ και άνω του μισού αιώνος σε βάρος των Παλαιστινίων και Αράβων ; Είδατε κανέναν στην διεθνή κοινότητα να σηκώσει τη φωνή του ενάντια στην Εβραϊκή φασιστική πρόκληση και βία ; Οι ΗΠΑ όσες φορές ήρθε το θέμα της Παλαιστίνης στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ πρόβαλε βέτο διότι η φασιστική αντίληψη του Ισραήλ έχει διαποτίσει μεγάλο μέρος της ανθρωπότητας και ελέγχει απόλυτα την Αμερική .

Τα ‘Φασιστόπουλα’ του Ισραήλ

Οι μαθητές στα Ισραηλινά σχολεία συχνά διαμαρτύρονται και φωνάζουν «Θάνατος στους Άραβες» Αν φώναζαν θάνατος στους τρομοκράτες ίσως να ήσαν δικαιολογημένοι, αλλά το θάνατος στους Άραβες δείχνει το χάσμα που υπάρχει στην κοινωνία αυτή μεταξύ της λογικής, του ανθρωπισμού και της αλήθειας. Διότι αν επληροφορούντο την ιστορική αλήθεια θα έβλεπαν τα παιδιά ότι αυτοί είναι οι εισβολείς και οι αδικοπραγούντες και όχι οι Άραβες που εκδιώχθησαν βιαίως από τις πατρογονικές τους εστίες από τους νεόκοπους αποικιστές και ιμπεριαλιστές και τώρα σφαγιάζονται στους προσφυγικούς καταυλισμούς για να φύγουν και από αυτούς έξω και από την Παλαιστίνη. Αυτοί είναι οι θύτες και οι Άραβες τα θύματα! Αλλά βλέπετε ότι το Ταλμούδ που διδάσκονται επιτρέπει ο Εβραίος να σκοτώσει ένα Gentile και αυτό να μην είναι αμαρτία αλλά θέλημα του θεού του Ισραήλ. Όταν ο θεός είναι δικός σου κάνεις ό,τι εσύ θέλεις στους άλλους. Τώρα το Ισραήλ άρχισε παραβιάσεις του Κυπριακού εναερίου χώρου. Ποιος θα του βάλει φραγμό, αφού αυτό «κάνει κουμάντο» με τη δύναμη των όπλων και του χρήματος;


Ο Ραββίνος Schlomo Aviner προσθέτει ότι : «Οι κανονικοί ανθρώπινοι κώδικες και οι νόμοι της δικαιοσύνης και της ηθικής δεν έχουν ισχύ στους Εβραίους»


Ο Ραββίνος Gush Emunim λεγει : «Ο Εβραϊκός λαός δεν δύναται να είναι και δεν είναι φυσιολογικός λαός. Η Συμφωνία του με τον Θεό τον κάνει να μηδενίζει αποτελεσματικά τους νόμους της ηθικής που δένουν τα κανονικά έθνη»

Ο Χριστός ήτο Μπάσταρδος

Το Soncino Ταλμούδ (Αγγλικό ) γράφει για το Χριστό ότι ήτο μπάσταρδος. Το περιοδικό « The organization's magazine (Dec./Jan. 1995/1996» δημοσίευσε αποκαλυπτικά άρθρα με Ταλμουδικές γραφές από τους Ραββίνους και τους ζηλωτές Σιωνιστές» Σύμφωνα με αυτές:
«O Ιησούς γεννήθηκε μπάσταρδος και η μητέρα του Μαρία ήτο πόρνη(Mishna Yebamoth 4,13)
«O Χριστός εκπαιδεύθηκε σε μαύρη μαγεία (Sanhedrin 1076) και θα υποφέρει αιώνια τιμωρία να βράζεται σε καζάνια με ακαθαρσίες»( Mishna Sanhedrin X, 2)

«Ο Τελευταίος Πειρασμός» του Χριστού

Το αντι-Χριστιανικό έργο: Ο Τελευταίος Πειρασμός του Χριστού , που έφτιαξε η Κινηματογραφική Εταιρεία Universal Studios του Εβραίου Lewis Wasserman ήτο παρμένη από το Εβραϊκό Ταλμούδ. [ Το Χόλλυγουντ είναι στα χέρια των Εβραίων καθώς και τα μεγαλύτερα Μέσα Ενημέρωσης στις ΗΠΑ και της Ευρώπης]
Και παρά ταύτα το Εβραϊκό Κέντρο του Simon Wiesenthal, η πανίσχυρη Εβραϊκή οργάνωση ADL και η «Ανθρωπιστική» Οργάνωση Southern Poverty Law Center κατηγόρησαν τον παραγωγό Mel Gibson's για την ταινία που θα παιχθεί γιατί αναφέρει ευαγγελικές αλήθειες σχετικά με τον θάνατο του Χριστού.


Οι Χριστιανοί Εγκληματίες και Υποζύγια

Το Ταλμούδ κατηγορεί τους Χριστιανούς σαν ακάθαρτους και εγκληματίες. [Και εν μέρει έχει δίκιο διότι όλες τις βρώμικες δουλειές οι δόλιοι Εβραίοι τις αναθέτουν στους Χριστιανούς προς διεκπεραίωση κι’ αυτοί εισπράττουν τα κέρδη. Οράτε τον Α! και Β! Παγκοσμίους Πολέμους, τον Ψυχρό Πόλεμο, την Μικρασιατική Καταστροφή και τον Εμφύλιο Πόλεμο των Ελλήνων, τους Πολέμους στην Κορέα , στο Βιετνάμ , στην Διώρυγα το 1956 και τώρα στο Αφγανιστάν και Ιράκ και εκατοντάδες άλλους περιφερειακούς πολέμους και πραξικοπήματα . Τα αστρονομικά κέρδη αυτών των πολέμων τα καρπώθηκαν σε μεγάλο ποσοστό το Εβραϊκό χρηματιστηριακό και τραπεζιτικό κεφάλαιο..]

Ο Περιούσιος Λαός της Γης

Ο Ραββίνος Chanina λέγει:
«Όποιος κτυπά Ισραηλίτη ενεργεί ωσάν να χαστουκίζει το πρόσωπο της αγιοσύνης του θεού . Οι Εβραίοι κατέχουν τόση αξιοπρέπεια ώστε ούτε ο άγγελος δεν δύναται να τον συμμερισθεί σε ισότητα. Ο Εβραίος είναι ίσος με το Θεός»
«Επειδή ο Χριστιανός είναι ακάθαρτος και ειδωλολάτρης πρέπει να θανατώνεται , να σφαγιάζεται χωρίς οίκτο και να τον λιώνεις σαν έντομο»
«Η μνήμη αυτού του ανθρώπου(Χριστού) πρέπει να εξαλειφθεί για πάντα»

Σκότωσε όλους τους Χριστιανούς

Ταύτα λέγει Ταλμούδ, «Σκότωσε όλους τους Χριστιανούς»
(Hilkoth Akrum, X, 1)
Αυτά έλεγε και ο Ραββίνος Maimonides . Ενθάρρυνε τους Εβραίους «να σκοτώσουν όλους τους Χριστιανούς» [Και φυσικά αυτό κάνουν με τους πολέμους εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Οι ίδιοι μένουν στο απυρόβλητο, διότι βάζουν τους άλλους να πολεμούν γι’ αυτούς]
«Μην τους δείχνετε οίκτο, ούτε επιείκεια. Αν τους δείτε να πνίγονται μη τους βοηθήσετε. Είναι δίκαιο να τον σκοτώνεις με τα ίδια σου τα χέρια και να τον ρίχνεις σε ένα πηγάδι ή σε άλλο μέρος»

Πόθεν η Κτηνώδης και Βάρβαρη Συμπεριφορά των Εβραίων

Το Ταλμούδ δίνει εντολή στο Ισραήλ :
«Να καταλάβει τους ‘Ιερούς Τόπους’ και να σκοτώσει τους αιρετικούς και τους προδότες χωρίς καθυστέρηση» (Abhodah Zarah, 266 .
Επίσης διατάσσει ότι:
« Οποιος Gentile πάει στη φυλακή πρέπει να θανατωθεί. Ακόμη και πριν μεταμεληθεί…όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα» (Choschen Hammischpat, 388, 10) [Γι’ αυτό στην φυλακή Αβού Γκράιβ, στο Ιράκ, οι Ισραηλινοί πράκτορες σκοτώνουν τους φυλακισμένους κατά την ανάκριση. Δεν δείχνουν οίκτο ούτε και τους στρατηγούς]

«Ιερή Θυσία» ο Θάνατος των Gentiles

Τα εγκλήματα κατά των αλλοθρήσκων μη-Εβραίων θεωρούνται σύμφωνα με το Ταλμούδ ως « Ιερή Θυσία στο θεό »(Zohar, III, 2276 and I, 38b and 39a). Επίσης συνιστάται ιδιαιτέρως ο αποκεφαλισμός των Gentiles(Pesachim, 49b).
Το Ταλμούδ γράφει «Εάν σώσεις έστω και μια Εβραϊκή Ψυχή είναι σαν να σώσεις ολόκληρο τον κόσμο» Τούτο φυσικά ισχύει για τις Εβραϊκές ψυχές και όχι για τους μη-Εβραίους. Είδατε να ενδιαφέρονται για την αιματοχυσία των αντιπάλων´ τους αμάχων και παιδιών ; Όχι βέβαια !

Το Ταλμούδ διδάσκεται και σήμερον

Το Ταλμούδ δεν είναι ένα πεπαλαιωμένο βιβλίο όπως θα νόμιζε κανένας. Αυτό διδάσκεται και σήμερον στα Εβραιόπουλα διότι θεωρείται «ιερό βιβλίο» Ο Ανώτατος Δικαστής της Αμερικής Ruth Bader Ginsburg ένας φανατικός Εβραίος σιωνιστής, όπως έγραφαν οι’The New York Times’ χρωστούσε την επιτυχία του στην έδρα, στο Ταλμούδ. Είναι ο ιερός οδηγός μου στην καθημερινή ζωή. [Σκεφθείτε τι αποφάσεις θα έβγαλε με βάση το χολερικό Ταλμούδ;]

Παιδιά βιασμένα και δολοφονημένα

Στη Ρώμη το 2000 η Ιταλική Αστυνομία συνέλαβε μια συμμορία έντεκα υψηλών Εβραίων γκάνκστερς. Είχαν απαγάγει παιδιά Gentile (μη Εβραίους) ηλικίας από 2-5 ετών από ορφανοτροφεία. Αφού τα βίασαν μετά τα δολοφόνησαν . Αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα τα έγραψαν σε βίντεο και τα πούλησαν πανάκριβα, διότι πάνω απ’ όλα είναι το χρήμα για τους Εβραίους. Κάθε κόπια αγοράσθηκε ως και $20,000 δολάρια(Associated Press and Reuters agencies reported, The Rome Observer, October 1, 2000) Και ενώ εβούιξαν τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τήρησαν σιγή ιχθύος τα ελεγχόμενα από τους Εβραϊους Αμερικανικά ΜΜΕ . Γιατί ; Διότι προφανώς το έγκλημα αυτό ήτο σε βάρος μη-Εβραίων Gentile . Αν αφορούσε Εβραίους τότε θα ήτο πρώτη είδηση
Όταν η Ιταλική TV έδειξε σκηνές του εγκλήματος, το συμβούλιο των Εβραίων διευθυντών του διοικητικού συμβουλίου , απέλυσε τον διευθυντή του σταθμού. Και διερωτάται κανείς αν το τρομερό και εγκληματικό βιβλίο Ταλμούδ βρίσκεται τόσο βαθειά ριζωμένο στη συνείδηση και στο υποσυνείδητο των Εβραίων και τους κάνει να ενεργούν με βάση τις εντολές του ;

Πετρωμένες Συνειδήσεις

Είναι προφανές ότι οι Εβραϊκή Κυρίαρχη ράτσα δεν τηρεί τις προδιαγραφές την ηθική και το δίκαιον που ισχύουν στους άλλους λαούς. Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι τραπεζικοί τοκογλύφοι με επικεφαλής τον πρόεδρο της Federal Reserve Bank , τον κ. Γκρίνσπαν, και άλλους μεγαλοτραπεζίτες Ροκφέλλερ, Ροτσιλδ κ. α Αυτοί είναι στον εγκέφαλο της χρηματοδότησης, της εμπορίας και της διακίνησης των ναρκωτικών. Αυτοί βρίσκονται πίσω από τον τζόγο, την πορνεία και την παιδεραστία. Αυτοί βρίσκονται στον εγκέφαλο της εμπορίας του χρυσού , των διαμαντιών και του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος. Αυτοί βρίσκονται πίσω από τους πολέμους, τις κρίσεις και την διακίνηση των όπλων. Οι Εκλεκτοί του Θεού

Αυτοί έχουν καταλάβει τις θέσεις κλειδιά σε όλο τον κόσμο και ρυθμίζουν φανερά ή εκ του αφανούς τις τύχες του κόσμου. Το Ανώτατο Ισραηλινό Συμβούλιο μαζί με την Λερναία Ύδρα της Μασονίας , τη Μπίλντερμπεργκ , την Τριμερή Επιτροπή, την Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και άλλες μικρότερες μετωπικές οργανώσεις ελέγχουν και αναπαράγουν την παγκόσμια εξουσία. Γι’ αυτό ο κόσμος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Σκοτώνουν ακόμη και αθώα παιδιά χωρίς οίκτο και χωρίς την απονομή δικαιοσύνης . Η κατάσταση σήμερα είναι χειρότερη και από την Χιτλερική εποχή, διότι τότε υπήρχε το αντίπαλο δέος και κάποια ισορροπία δυνάμεων. Τώρα όμως ; Πως θα αντιμετωπίσει η ανθρωπότης αυτούς τους φασίστες αγριάνθρωπους της ζούγκλας ; Ανθρώπους σαν τον Αριέλ Σαρόν , τον Μπους , τους Ταλμουδιστές και τους Ιλλουμινάτους; Αυτό κατά την γνώμη μου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της εποχής μας. Αν δεν εξαφανισθεί αυτό το μίασμα δεν μπορεί η ανθρωπότης να κάνει υπέρβαση και να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα της , όπως είναι το πληθυσμιακό , το οικολογικό και το ενεργειακό.
Ποιος πληροφορήθηκε για την γενοκτονία με των αιχμαλωτισθέντων Αιγυπτίων στρατιωτικών, που συνελήφθησαν από τους Ισραηλίτες στο Σινά το 1973 ; Μήπως πληροφορήθηκε και για την ταφή ζωντανών δεκάδων χιλιάδων Ιρακινών στρατιωτών με μπουλντόζες μέσα στα χαρακώματα τους , στα σύνορα του Ιράκ –Κουβέιτ στην 1η Καταιγίδα της Ερήμου ; Κι’ όμως οι ίδιοι άνθρωποι συλλαμβάνουν υπερήλικες Γερμανούς «Ναζιστές» με την κατηγορία ότι διέπραξαν εγκλήματα εναντίον των Εβραίων στην δεκαετία 1930 και 1940!!

Ο Ανεγκέφαλος Σιωνιστικός Όφις

Αλλά ας αναμένουν ! Το τέλος τους πλησιάζει . Η ανθρώπινη τραγωδία βαίνει προς το τέλος της. Το Ελληνικό Πνεύμα αρχίζει να λάμπει . Την Ύβρη ακολουθεί η Τιμωρία και η Κάθαρση . Διότι «έστιν δίκης οφθαλμός ος τα πανθ’ ορά» Τα αντισώματα έστω και αργά ανεπτύχθησαν ήδη στην ανθρωπότητα. Πριν κουλουριασθεί ο Σιωνιστικός Όφις γύρω από το κορμί της Ανθρωπότητος θα του κοπεί το κεφάλι από το ξίφος του Πνεύματος.
Δεν αντέχει η Παγκόσμια Συνείδηση τέτοιες αδικίες.   ΠΗΓΗ  http://amphiktyon.blogspot.com/2011/05/blog-post_10.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου