NOESSIS TV

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.


Το μοναδικό δικαίωμα που έχει αυτή η κυβέρνηση, είναι να παραδοθεί στο φυσικό της δικαστή προκειμένου να τη δικάσει και να την τιμωρήσει παραδειγματικά για σωρεία πολιτικών και εθνικών εγκλημάτων.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κανένα άλλο δικαίωμα δεν έχει και κανένα άλλο δικαίωμα δεν πρόκειται να της αναγνωρίσουμε.

Είναι μια κυβέρνηση παρωδία που δε την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός αλλά την επέβαλαν οι συμμορίες που επιχειρούν να αλυσοδέσουν τη χώρα.
Δε συναποτελείται από πολιτικούς που τιμούν τον όρκο τους, το Σύνταγμα και το λαό της χώρας ο οποίος τους εξέλεξε, αλλά από πολιτικά ανδρείκελα χωρίς πολιτική μπέσα, χωρίς πολιτική συνέπεια.
Την συναποτελούν ορκισμένοι γενίτσαροι που αρνούνται πεισματικά να λογοδοτήσουν στον Ελληνικό λαό την ίδια στιγμή που προσκυνούν ταπεινωμένοι στα κελεύσματα των πολιτικών και οικονομικών νταβατζήδων.

Αυτή η κυβέρνηση τρέμει τη λαϊκή κρίση, γι αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να την αποφύγει πριν ολοκληρώσει το εφιαλτικό έργο της.

Είναι μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε απόλυτη αποσύνθεση.
Την επίπλαστη συνεκτικότητά της, δε την προσδιορίζει κανενός είδους εθνική πολιτική κανένα πατριωτικό καθήκον δε σηματοδοτεί το βηματισμό της.
Στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στον πολιτικό και ηθικό εκβιασμό των βουλευτών, ο οποίος εξαπολύεται συντονισμένα από τους λειτουργούντες εν είδει πολιτικής συμμορίας πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι έχουν παραδοθεί αμαχητί στις πολιτικές συμμορίες των εκβιαστών της εκφασιζόμενης Ευρώπης...


Αυτό τον πολιτικό και ηθικό εκβιασμό επιχειρούν κατατρομοκρατημένοι να τον διασπείρουν στην κοινωνία ολόκληρη.

Αυτή η κυβέρνηση, δεν στηρίζεται και δεν υπηρετεί τη δημοκρατία και το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς πολιτικής εκτροπής. Η δημοκρατία βιάζεται. Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί. Νομιμότητα πλέον δεν υφίσταται.

Αυτή η κυβέρνηση σήμερα καλείται να αποφασίσει την παράδοση της χώρας με πρόσχημα τη «σωτηρία» της. Ψεύδονται και παρανομούν.

Είναι μια κυβέρνηση απόλυτης μειοψηφίας…
Μια κυβέρνηση, οι συνιστώσες της οποίας την επαύριον των εκλογών θα οδηγηθούν στην απόλυτη εκλογική συντριβή…
Είναι μια κυβέρνηση που πραξικοπηματικά καταχράται βουλευτικά έδρανα και κυβερνητικά κτίρια που δε δικαιούται να χρησιμοποιεί…

Και ως εκ τούτου, όλες οι αποφάσεις της στερούνται δημοκρατικής νομιμοποίησης.

Πρόκειται για αποφάσεις άκυρες που την επόμενη μέρα των εκλογών στο σύνολό τους θα έχουν εκπέσει.

Όλες οι πολιτικές δυνάμεις που αντιπολιτεύονται αυτή την εφιαλτική πολιτική…
Το σύνολο των βουλευτών που θα καταψηφίσουν σήμερα αυτή την ελεεινή κατοχική συμφωνία…
Οφείλουν – πέρα και ανεξάρτητα από τις όποιες άλλες πολιτικές τους διαφορές – να κάνουν γνωστά προς πάσαν κατεύθυνση – έτσι ώστε να το μάθουν και οι κατοχικοί νταβατζήδες – τρία πράγματα:

1. Οτι αυτή η κυβέρνηση είναι έκπτωτη, παράνομη και ως εκ τούτου οι αποφάσεις που παίρνονται στην παρούσα Βουλή με εικονική πλειοψηφία, δεν έχουν κανένα απολύτως κύρος και καμία απολύτως νομική ή άλλη ισχύ.

2.Οτι αυτή η κυβέρνηση και οι πρωταγωνιστές της εθνικής τραγωδίας όπως και οι υπερασπιστές των κατοχικών συμφωνιών, θα περάσουν από ειδικό δικαστήριο με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας, αμέσως μετά τις εκλογές όπου και θα αποδειχτεί πως δεν είχαν καμία απολύτως δημοκρατική νομιμότητα προκειμένου να νομοθετούν για οτιδήποτε αφορά το μέλλον αυτού του τόπου.

3.Ότι το σύνολο των κατοχικών συμφωνιών θα καταγγελθεί. Καμία από αυτές δεν πρόκειται να τηρηθεί και ότι ο δρόμος τον οποίο θα τραβήξει αυτή η χώρα θα αποφασιστεί αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο το λαό της.

Σήμερα η Ελληνική κοινωνία δίνει τη μάχη της ανατροπής των κοτζαμπάσηδων και αυτή τη μάχη πρέπει να τη δώσει πετυχημένα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου