NOESSIS TV

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

«Επαναστάτες» του κώλου, στην υπηρεσία του παραθρησκευτικού …εβραϊσμού και …οθωμανισμού!!!


26 Ιανουαρίου 2012
by ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης
  === «Greek History X«
  === Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει την ταινία με τον Έντουαρντ Νόρτον «American History X». Το φιλμ διαπραγματεύεται την μισαλλοδοξία, τον φυλετισμό και τον κύκλο της βίας που διαρκώς αναμοχλεύεται στην πολυπολιτισμική κοινωνία των ΗΠΑ.
  === Η διαχείριση και διάδοση της ιστορίας ήταν πάντοτε ένα κομβικό σημείο για όλα τα καθεστώτα. Πάντοτε γράφοταν η ιστορία των νικητών και μέσα από αυτήν διασφαλίζοταν η συνέχεια του εκάστοτε καθεστώτος. Στην καταρρέσουσα Ελλάδα που έχει σχεδόν γίνει αναγκαιότητα η  εξασφάλιση των «προς το ζην», η γνώση της εληνικής ιστορίας περνά σε δεύτερη μοίρα.    Αν όλοι οι συμπολίτες μας γνώριζαν καλά τα ανδραγαθήματα των προγόνων μας, την ηρωϊκή τους διάθεση απέναντι σε οποιονδήποτε επιβουλεύεται την πατρίδα μας και την αλληλεγγύη που έδειχναν, σίγουρα θα είχαν μια διαφορετική στάση, πιο ισχυρή κι αποφασιστική, απέναντι σε όλους αυτούς που καταδυναστεύουν τις ζωές μας.
  === Κάποιοι, όμως, θέλουν η νεολαία μας να μην έχει αυτά τα μαρτυρικά παραδείγματα, να μην ξεχωρίζει την ήρα από το στάρι, αλλά να καταναλώνει την άνοστη ιστορική σούπα, ένα συνοθύλευμα, απαύγασμα των οποίων είναι οι άσχετες χολυγουντιανές ταινίες. Λογικό είναι μετά κάποιοι να πιστεύουν πως οι Σλαβοσκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
  === Πιστοί στο ραντεβού τους με την… ανιστορία, παραμένουν κύκλοι των αναρχικών στο Nosostros στα Εξάρχεια. Μετά την ενημέρωση για την «Οθωμανική αυτοκρατορία και τις τραγικές συνέπειες για τους κατοίκους της συνέπειες της κατάρρευσής της!» από τον πράκτορα των Τούρκων που προσβλέπει στην απόσχιση της Δυτικής Θράκης, Αμπντουχαλίλ Ντέντε, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου έρχεται νέα… διαφώτιση. «Η ιστορία της Ελλάδας από εβραϊκή σκοπιά»!
  === Μήπως οι αναρχοδιαφωτιστές να ξεκινήσουν τα ιστορικά μαθήματα από την Ιστορία του Ισραήλ από Παλαιστινιακή σκοπιά; Γιατί νομίζω ότι αυτό θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον…
  === Αντί να δούμε την ελληνική ιστορία από την εθνική κι ορθόδοξη χριστιανική σκοπιά πρώτα, να διδαχθούμε από τα περήφανα παραδείγματα του παρελθόντος, κάποιοι θέλουν να… παραμορφώσουν τους Έλληνες με ανακρίβειες, μισαλλοδοξία και αποσχιστικές τάσεις διάτρησης του ελληνικού κοινωνικού ιστού. Την παιδεία, την ιστορία και τα μάτια μας!
  === «Γι’ αυτά τα μάρμαρα επολεμήσαμε» έλεγε ο… αναλφάβητος στρατηγός Γιάννης Μακρυγιάννης και δεν χρειάστηκε κανένα κύκλο αυτομόρφωσης για να είναι σοφός, ήρωας, πιστός κι Έλληνας!
Θεόδωρος – Νεκτάριος Ζούμπος
Αναρτήθηκε από ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΟ: Περίεργες εκδηλώσεις-αυτοξεβράκωμα ψευδοΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ιδιοκτησίας Φίλιππα Κυρίτση, για …φυλετισμό και για …Οθωμανισμό!!!
Όπως είπαμε. Ο διεθνής σιωνισμός ξαναγράφει ιστορία εξαφάνισής μας…. Επόμενο βήμα (μετά τη χρηματοδότηση της ισραηλινής αλητείας κερδοσκοπικής εκμετάλλευσης των κρατικών μας αρχείων, με τους 32 εβραίους βουλευτές 1915-1936 λόγω απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης ΜΑΣ το ….1912!!!!!!), θα είναι η χρηματοδότηση των εικονιζόμενων ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ της ψευδοαναρχίας του απατεώνων, η ένταξή τους στη διδακτέα ύλη από της πόρνες της παραπαιδείας και η ….νομοθέτηση κακουργήματος, για όσους δεν αποστηθιζουν επαρκώς τα νέα σιωνιστικά και ορωμανικά ευαγγέλια του ….αναρχισμού. ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΧΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
Καλά ρε μαλάκα…. Γίνεσαι ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ για τη λόξα και τη δόξα του άστρου του Δαβίδ και της Οθωμανικής ημισελίνου????…
Καλά ρε μαλάκα…. Καις την Ελληνική σημαία, για να υψώσεις την Ισραηλίτικη και τη Τούρκικη???… Μαλάκα…
Καλά ρε μαλάκα…. Κανείς δεν σου είπε ότι οι Τούρκοι αποκεφάλησαν τους προπροπαπούδες μας, παλούκωσαν τα κεφάλια τους και τα περιέφεραν σε όλη σχεδόν την Εύβοια, για να τρομοκρατήσουν τους ραγιάδες???…
Καλά ρε μαλάκα…. Κανένας δε σου μίλησε για το Κούγκι???… Για το Ζάλογκο???… Για την Έδεσσα???… Για τον Ρήγα Φεραίο???… Για τον Αθανάσιο Διάκο???… Για τον Γοβγίνα???…
Πες μου ένα μέρος της Ελλάδας ρε πούστη ψευδοαναρχικέ, που επί 400 χρόνια οι Τουρκαλβανοί δεν μιλούσαν με τον νόμο της λεπίδας…. Ναι ρε χασάπη!!!! Έσφαζαν και ρήμαζαν και βίαζαν γυναικόπαιδα οι Τουρκαλβανοί και οι ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Αυτά έφεραν τη Τριπολιτζά ρε μαφιόζε, γιατί η Τριπολιτζά ήταν το πανίσχυρο επίκεντρο των Τουρκαλβανών κυνηγών κεφαλών και των αισχρών μη κατονομαζόμενων χρηματοδοτών τους.
400 χρόνια κράτησε το ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ρε ξεφτίλα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Καταδικαστική απόφαση εφαρμόσθηκε….
Και θα εφαρμοστεί!!!! Στον Αιώνα, των Αιώνων, Αμήν — ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου